Simone Kranendonk

Raadvocaat… aangenaam!

Raadvocaat is ontstaan vanuit mijn wens om het ánders te kunnen doen. Ik wil het verschil maken. Voor jou, maar zeker ook mét jou. Ik wil het op mijn manier kunnen doen en het recht voor jou toegankelijk en begrijpelijk maken. Ik ben altijd eerlijk, ook als je dat soms liever niet wilt horen. Samen blijven zoeken naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen, dat drijft mij. Je vindt mijn kantoor in het dorp ’s-Gravendeel in de Hoeksche Waard. Ik ben toegankelijk en benaderbaar. Geen opsmuk, daar houd ik niet van. Ik kijk verder dan alleen naar de juridische issue; ik zie en hoor jou én jouw verhaal.

Het is mijn overtuiging dat veel kwesties kunnen worden voorkomen door vooraf goede afspraken te maken: voorkomen is in veel gevallen écht beter dan genezen. Jij bent bij mij in goede handen als het gaat om het leggen van een stevige juridische basis onder toekomstige samenwerkingen, plannen en successen. Zowel zakelijk als particulier.

In 2012 ben ik beëdigd en de afgelopen jaren heb ik bij diverse advocatenkantoren en bij een deurwaarderskantoor ervaring opgedaan. En sinds 1 juli 2021 is Raadvocaat een feit #trots! Ik behandel zaken op het gebied van familierecht – denk aan scheiding, omgang en alimentatie -, ondernemingsrecht en contractenrecht. Maar ook wanneer kennis van een combinatie van deze rechtsgebieden nodig is, zoals bij een ondernemer die gaat scheiden, kan ik helpen. Daarnaast ben ik bijzonder curator; ik word door de rechtbank benoemd om de belangen van kinderen te behartigen in juridische procedures.

Voorkomen is in veel gevallen echt beter dan genezen.
– Simone –

Weten

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen?

Neem even contact op, dan kijken we samen.