Familierecht

Bij een echtscheiding of het beëindigen van een samenwoning komt veel op je af.

Over de kinderen moeten afspraken gemaakt worden, maar ook over financiële zaken. Afspraken die in huwelijkse voorwaarden zijn opgenomen moeten worden afgewikkeld. Belangrijke onderwerpen die grote gevolgen kunnen hebben voor de toekomst. Je wilt dus dat dit goed wordt geregeld. Daarom bel je Raadvocaat.

Jullie kunnen samen aanschuiven om afspraken te maken en vast te laten leggen, maar het kan ook zijn dat beide partners ieder een eigen advocaat inschakelen.  In principe is het doel in beide situaties is hetzelfde: komen tot een uitkomst waarin ieder zich kan vinden. Lukt dat niet, dan zal de rechter een knoop moeten doorhakken.

Samen tot een uitkomst komen waarin ieder zich kan vinden: dat is het doel.
– Simone –

Ben je ondernemer en ga je scheiden?

Dan komt er net iets meer kijken bij een echtscheiding, omdat ook de onderneming en de daarmee samenhangende financiële en fiscale aspecten een rol spelen. Ook ondernemers kunnen bij  Raadvocaat terecht.

Daarnaast kan Raadvocaat je helpen bij…

het vastleggen of wijzigen van kinder- of partneralimentatie, omgangsregelingen, gezagswijziging, afstammingskwesties en ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Weten

Weten of ik iets voor jou of jullie kan betekenen?

Neem even contact op, dan kijken we samen.

Raadvocaat zal altijd nagaan of je voor gefinancierde rechtshulp van de Raad voor Rechtsbijstand in aanmerking komt (www.rvr.org).